E-mail: mimi@mimicooks.be
17 december, 2015

Soepstengels

Soepstengels
Tags: , , ,

image

soepstengels met ansjovis

Een originele knabbel die weinig werk vergt en heerlijk smaakt! Zalig als hapje bij het aperitief.

Benodigdheden:

diepvries- of vers bladerdeeg

naar keuze : ansjovis , gerookte ham , gekookte ham , gekookte ham en gemalen kaas , verse kruiden, provencaalse kruiden, parmezaanse kaas, ………..

1 ei

Bereidingswijze :

Verwarm de oven voor op 200°C

Snij lange repen van het bladerdeeg.

Beleg met een ingrediënt naar keuze vb. ansjovis.

Draai het bladerdeeg op ( door de reep boven en onderaan naar de tegenover gestelde richting te draaien)

Kluts het eitje.

Bestrijk het bladerdeeg.

Bak goudbruin in de oven ( ongever 5 à 8 min)

Laat op een rooster afkoelen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *