E-mail: mimi@mimicooks.be
22 maart, 2016

Wat zeker niet kan ontbreken aan de brunchtafel is een roereitje. Serveer het in een eierdop en je hebt onmiddellijk een origineel eitje.

Wat zeker niet kan ontbreken aan de brunchtafel is een roereitje. Serveer het in een eierdop en je hebt onmiddellijk een origineel eitje.
Tags: , ,

image

Benodigdheden :

per persoon :

1 ei

2 eetlepels room

klontje boter

pezo

grof zout

toostbrood

bieslook

Bereidingswijze :

Breek de eieren zo dat je alleen het dopje van het ei afbreekt, dit doe je door met een aardappelmes een tikje te geven en zo het dopje voorzichtig verwijderd.

Giet de inhoud in een kom.

Kluts de eitjes samen met de room, peper en zout.

Smelt een klontje boter in een pan .

Giet het eiermengsel in de pan en roer met een houtenlepel het mengsel door .

Toost het brood.

Leg op een bord een hoopje grof zout, vul de eierdop met het roerei, werk af met enkele sprietjes bieslook en serveer met toost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *