E-mail: mimi@mimicooks.be
9 mei, 2016

Iedereen heeft al wel eens “asperges op Vlaamse wijze” gegeten. Super lekker! Serveer het eens op deze manier , succes verzekerd!

Iedereen heeft al wel eens “asperges op Vlaamse wijze” gegeten. Super lekker! Serveer het eens op deze manier , succes verzekerd!
Tags: ,

image

Benodigdheden :

20 witte asperges

12 kleine aardappelen

4 hard gekookt eieren

100g boter

2 eetlepels gehakte peterselie

4 sneden gerookte zalm

pezomus

Bereidingswijze :

Kook de eieren hard ( eieren in koud water aan de kook brengen en vanaf het water kookt, 10 min laten koken )

Schil de aardappelen en snij in blokjes of rondjes.

Kook de aardappelen.

Schil de AspergesĀ en kook ze, zoals al in een eerder gerecht besproken.

Pel de eieren en plet ze met een vork.

Hak de peterselie fijn.

Smelt de boter en meng met de eieren en de peterselie. Afkruiden met peper, zout en muskaatnoot.

Snij de zalm in reepjes en rol er roosjes van.

Schik alles op een bord zoals op de foto.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *