E-mail: mimi@mimicooks.be
18 augustus, 2016

Tijgergarnalen.

Tijgergarnalen.
Tags: , , ,

Tijgergarnalen

Lekker, deze pittige tijgergarnalen op de bbq. Perfect als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht met een gemengde sla. Serveer er een gepofte aardappel of knapperig stukje brood bij. Je kan dit recept ook maken met kreeft of scampi’s. Ik gebruik in dit recept groene tabasco, die is veel minder pikant dan de rode en ook fijner van smaak.

Benodigdheden :

3 tijgergarnalen/persoon als voorgerecht

5 tijgergarnalen/persoon als hoofdgerecht

1 flesje groene tabasco (60ml)

60 ml ketchup

Bereidingswijze :

Meng het flesje tabasco met de ketchup.

Snij de garnalen in de lengte doormidden. ( ik gebruik hiervoor een schaar)

Strijk de garnalen rijkelijk in met het mengsel.

Bak ze mooi krokant op de bbq.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *