E-mail: mimi@mimicooks.be
19 september, 2016

Wafels

Wafels
Tags: , ,

image

Dikke bewaarwafels of dunne galetjes, je bakt ze met het volgend recept. Het enige verschil is dat de dunne wafeltjes lekker krokant zijn.  Bewaren doe je deze wafels het best in een blikken doos, zo kan je er lekker veel bakken en kom je een tijdje toe.

image

Benodigdheden :

voor een 40-tal wafels :

500g bloem

300g suiker

2 zakjes vanille suiker

1 zakje bakpoeder

400g boter

7 eieren

Bereidingswijze :

Sla de hele eieren goed krachtig tot een schuimige massa.

Voeg de suiker toe en roer goed onder de eieren.

Smelt de boter en roer onder het eiermengsel.

Voeg de bloem en de bakpoeder toe en roer tot een glad mengsel.

Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *