E-mail: mimi@mimicooks.be
12 februari, 2017

Carpacciowrap

Carpacciowrap
Tags: , , , , ,

image

Wil je snel een origineel, zalig lekker gerechtje op tafel toveren maak dan deze carpacciowrap. Serveer het als hapje, voor- of hoofdgerecht met een extra slaatje. Je kan het makkelijk op voorhand maken, weer een stress minder in de keuken, ben je meer bij je genodigden en kan je zelf 100% genieten.

Benodigdheden :

4 wraps

160g rundscarpaccio

4 eetlepels groene pesto

4 eetlepels pijnboompitten

4 eetlepels parmezaanse kaas

 

 

ruccola

20 zongedroogde tomaatjes

zwarte peper uit de molen

fleur de sel

Bereidingswijze :

Leg de wraps op het aanrecht.

Smeer op elke wrap een eetlepel groene pesto.

Beleg de wrap met de carpaccio.

Beleg met ruccola.

Bak de pijnboompitjes in een pan zonder vetstof ! mooi goudbruin, laat eventjes afkoelen op een keukenpapiertje en strooi over de carpaccio.

Strooi krullen of gemalen parmezaanse kaas over de carpaccio.

Werk af met enkele zongedroogde tomaatjes.

Kruiden met zwarte peper uit de molen en fleur de sel.

Indien je wenst kan je er ook een beetje olijfolie overgieten.

Rol de wrap goed strak op, wikkel in folie en rol strak aan.

Leg de wrap in de koelkast tot je hem gaat versnijden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *